Galore Praktikanterne

Hvad er en galore? Hvem er onkel galore? - og hvad er det egentlig lige der foregår?!

Ja hvis du har samme spørgsmål er det en udsøgt mulighed for at følge med i hverdagen på Galore. Festivallen har nemlig i år vundet to af landets svedigste Praktikanter og vores hverdag kan du få lov til at følge på lillebror-sitet: praktikanterne.galorecph.dk

Vi vil forsøge at komme helt ind til benet på hvad denne festival kan og er, ved løbende at dække hverdagen med diverse nyheder omkring hvad vi egentlig går og laver. Det smukke ved praktikanterne er at vi nok om muligt ved endnu mindre om Galore, end du gør - denne transformation fra komplet uvidende Galore praktikanter til sande Galore vismænd (forhåbenligt!) tænkte vi at du kunne få glæde ved at følge med i.

Vi to praktikanter er studerende fra Kolding Designskole, begge med en bachelor i bagagen herfra og med udsigt til vores kommende kandidat. Begge har vi studeret visuel kommunikation, Siebuhr med fokus på illustration og Askari med fokus på grafisk design.

Vi vil gerne høre fra dig hvis du har noget vigtigt eller ligegyldigt at sige, så vi opfordrer til at du smider en kommentar til de forskellige indlæg på siden!

Ses vi på sitet?! Det tror jeg nok vi gør!

-Askari og Siebuhr aka. Praktikanterne

praktikanterne.galorecph.dk