Scene på Galore 2013

GALORE festivals musikdel består igen i år af 2 scener, og 2 forskellige måde at angribe musikken på:

3_musikMainstage er placeret udendørs på Toftegårds plads, der kan rumme omkring 1000 publikummer.

Torsdag, fredag og lørdag kurateres af forskellige koncert & fest-crews/bookere/musiknørder, der har booket navne, og sørget for at designe en helhedsoplevelse der skal inddrage publikum.

Mainstage kører fra 18.00 til 24.00, hvorefter arrangøren fortsætter festen i UnderWerket.

GALORE bidrager med rammer og med økonomi, og har taget ansvar for at udvælge de bedste ansøgninger til at køre vores mainstage, men derudover står aftenen i arrangørens tegn.

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

4_musikUnderWerket er KraftWerkets eget venue der til daglig spænder over genrer fra forest-trance og hip-hop til hardcore punk.

Under GALORE ligger spillestedet ramme til en åben scene, hvor artister i alle genrer kan tilmelde sig, og spille. Her er fokus på de artister der ikke kommer som arrangør og kører en aften, men er en enkelt band eller DJ, med et brændende ønske om at spille for en masse festglade mennesker.
UnderWerkets åbne scene kører fra 18-24, og bliver sammensat nogenlunde efter genre fra dag til dag.

Efter kl. 24 overtages UnderWerket af arrangørerne fra aftenens mainstage-program, hvor festen bliver holdt kørende til kl. 05.00.